Гофрети - основно тесто

Гофрети - основно тесто

 

Необходими продукти

250 г масло или маргарин
200 г захар
5 бр. яйца
500 г брашно
2 ванилии
2 ч.л. бакпулвер
500 мл прясно мляко

Начин на приготвяне

Маслото или маргаринът се разбива със захарта до побеляване. Прибавят се ванилията и едно по едно яйцата, като биенето продължава. Постепенно се добавя брашното, размесено предварително с бакпулвера. Накрая се добавя прясното мляко. Бъркането продължава още 2-3 минути с миксер или блендер на най-висока скорост.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Препоръчително е да използвате кирилица

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. 24 Kitchen - All Rights Reserved
Template Modify by 24 Kitchen
Proudly powered by Blogger