Печено пиле на шиш


Печено пиле на шиш




СЪСТАВКИ

1 брой пиле
1 връзка розмарин
сол
1 брой лимон
зехтин
джоджен
люта чушка

ИНСТРУКЦИИ


1. За да направите шишове намерете млади пръчки и ги заострете леко. подгответе си и два чатала, които да държат шишовете.


2. Разполовете пилето през гръбнака и го продупчете първо с единия шиш на две места, а след това и с втория.


3. Направете марината от ситно накълцани чушка и джоджен, лимонов сок и зехтин. Намажете пилето са миранатата с помощта на розмаринова метличка.


4. Печете пилето до златиста коричка, като го въртите непрекъснато.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Препоръчително е да използвате кирилица

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. 24 Kitchen - All Rights Reserved
Template Modify by 24 Kitchen
Proudly powered by Blogger